Закључци у поступку издавања употребних дозвола за 2023. годину

 1. Миросављев Добрила од 20.11.2023.
 2. Симић Милован од 14.11.2023.
 3. ЈП Србијагас од 29.11.2023.
 4. Општина Кула од 29.11.2023.
 5. Катона Јарослав од 25.10.2023.
 6. Николић Златослава и Колцих Александра од 25.10.2023.
 7. Лацко Норберт од 24.10.2023.
 8. Јованова Ирина од 11.10.2023
 9. Чачић Давор и Заковић Чачић Оксана од 04.10.2023
 10. Џуџар Славко и Меланија од 02.10.2023
 11. Агро МВ од 07.09.2023.
 12. Сегеди Јулишка и Золтан од 21.07.2023
 13. Жакић Миланко од 20.07.2023
 14. Палдрмић Бранко и Софија од 19.07.2023
 15. Заковић Иван од 14.07.2023
 16. Медић Слободанка од 14.06.2023
 17. Мали аграр од 25.05.2023
 18. Нешић Бојан од 04.05.2023.
 19. Миросављев Татјана од 03.05.2023.
 20. Цвијетић Гроздана од 27.04.2023.
 21. Манојловић Стана од 27.04.2023.
 22. Чолаковић Милица од 26.04.2023.
 23. Грковић Горан од 26.04.2023.
 24. Бојаџија Бојан од 24.04.2023.
 25. Опачић Нада од 19.04.2023.
 26. Бјелан Ержебет од 19.04.2023.
 27. СимТим од 16.03.2023.
 28. Поповић Ристо од 07.03.2023.
 29. Севеплант од 06.03.2023.
 30. БМ Бојана од 06.03.2023.
 31. Симуновић Душан од 24.02.2023.
 32. Арваји Александар од 22.02.2023.
 33. Граховац Милан од 21.02.2023.
 34. Нађ Весна од 21.02.2023.
 35. Балинт Оленка
 36. Класовити Валентина од 17.02.2023.
 37. Арваји Александар од 13.02.2023.
 38. Брахај Лиман од 31.01.2023.
 39. Севеплант од 19.01.2023

Закључци у поступку издавања употребних дозвола за 2022. годину

 1. Буквић Госпава од 30.12.2022.
 2. Буквић Госпава од 29.12.2022.
 3. Михаљчић Мирко и Млађен од 22.12.2022.
 4. Seveplant од 21.12.2022.
 5. Општина Кула од 21.12.2022.
 6. Шимун Гордана од 19.12.2022.
 7. Animal Commerce од 19.12.2022.
 8. Општина Кула од 17.12.2022.
 9. Општина Кула од 15.12.2022.
 10. Форте Лаурент од 02.12.2022.
 11. Салак Јоаким Јулијан од 28.10.2022.
 12. ЈП Србијагас од 27.10.2022.
 13. Општина Кула од 25.10.2022
 14. Општина Кула од 25.10.2022.
 15. Србијагас од 24.10.2022.
 16. Јовановић Божидар од 07.10.2022.
 17. Међедоћив Љиљана од 29.09.2022.
 18. Чепић Драган од 22.09.2022.
 19. Милешев Мирослав и Славојка од 20.09.2022.
 20. Општина Кула од 19.09.2022.
 21. Иванић Братислав од 15.09.2022.
 22. Рајић Гордана од 19.08.2022.
 23. Арваји Александар и Светлана од 19.08.2022.
 24. Шишарица Мира и Радмила од 12.08.2022.
 25. Ново плус од 30.06.2022.
 26. Балаћ Мира од 10,06.2022.
 27. Хромиш Хелена од 31.05.2022.
 28. Калић Јован од 05.05.2022.
 29. Република Србија од 27.04.2022.
 30. Република Србија од 15.04.2022.
 31. Пешко Сава од 09.03.2022.
 32. Ново плус од 08.03.2022.
 33. Латиновић Милан и Ружица од 01.03.2022.
 34. САТ-ТРАКТ ОД 31.01.2022.
 35. Република Србија од 05.01.2022

Закључци у поступку издавања употребних дозвола за 2021. годину

 1. Стојаков Милан од 13.12.2021.
 2. Цијан Борис од 04.11.2021
 3. Фабрика шећера Црвенка од 29.10.2021.
 4. Вучуревић Весна од 20.10.2021.
 5. Радоњић Ново и Јелена од 04.10.2021.
 6. Рађевић Илија и Соња од 20.09.2021.
 7. Бошњак Кристниа од 18.08.2021.
 8. Бошњак Кристина од 12.08.2021.
 9. “ГАС ПОИНТ“ д.о.о. од 05.08.2021.
 10. Wolff Jelena од 03.08.2021.
 11. Гајић Стеван и Гајић Драгаш Татјана од 29.06.2021.
 12. Игњатовић Дарјана од 16.06.2021
 13. Молиментум доо од 08.06.2021.
 14. Рацић Димитрије и Велимирка од 03.06.2021.
 15. Жито медиа доо од 19.05.2021.
 16. Крчмар Лазар од 27.04.2021.
 17. Маркерт Каталаин од 10.03.2021
 18. Маркерт Каталин од 02.03.2021.
 19. Спирала инвест доо од 29.01.2021.
 20. ЈП Србијагас од 29.01.2021.
 21. Ветропарк Кула од 28.01.2021.

Закључци у поступку издавања употребних дозвола за 2020. годину

 1. Пустаи Игнац од 29.12.2020.
 2. Десница Дејан од 24.12.2020.
 3. АЦ Токић од 15.12.2020.
 4. Косовић Николина од 27.11.2020.
 5. Comfort Stayle Doo од 16.11.2020.
 6. Вучуревић Весна од 13.11.2020.
 7. Филиповић Мићо од 26.10.2020.
 8. Апро Арнолд и Габриела од 02.10.2020.
 9. ЈП Србијагас 18.09.2020.
 10. Тури Ласло од 11.09.2020.
 11. Ново плус доо од 02.09.2020.
 12. Општина Кула од 10.08.2020.
 13. Општина Кула од 17.07.2020.
 14. Данилов Љиљана од 17.07.2020.
 15. Екстра ауто транспорт доо од 23.06.2020.
 16. Екстра ауто транспорт доо од 23.06.2020.
 17. Спирала инвест доо од 19.06.2020.
 18. Тури Ласло од 21.05.2020.
 19. Eko snack од 07.05.2020.
 20. Спирала инвест доо од 24.04.2020.
 21. Пер агро од 21.04.2020.
 22. Општина Кула од 27.03.2020.

Закључци у поступку издавања употребних дозвола за 2019. годину

 1. Глобаревић Невенка од 21.11.2019. године
 2. Општина Кула од 26.07.2019.
 3. Едуфарм доо од 25.01.2019.
 4. Пастернак Јанко од 09.01.2019.

Закључци у поступку издавања употребних дозвола за 2018. годину

 1. Општина Кула од 27.12.2018.
 2. Глодић Боро од 07.12.2018.
 3. ЈП Србијагас од 05.11.2018.
 4. Перишић Љубо од 30.10.2018.
 5. Бајић Слађана од 30.10.2018.
 6. Влашкалић Велибор од 29.10.2018
 7. Ћурчић Радислав од 16.10.2018.
 8. Карољ Валка од 20.09.2018.
 9. Бркић Иван од 11.09.2018.
 10. Батровић Милован и Радојка од 06.09.2018
 11. Остојић Вања од 31.08.2018
 12. Екстра ауто транспорт доо од 13.08.2018
 13. Општина Кула од 02.08.2018
 14. ЈВП Воде Војводине од 23.07.2018
 15. Цревар Драган од 12.07.2018.
 16. Seveplant d.o.o od 04.07.2018.
 17. Leđanac Stevan od 04.07.2018.
 18. Opština Kula od 02.07.2018.
 19. Opština Kula od 02.07.2018.
 20. Рипчин Иван од 25.05.2018.
 21. Лукић Страхиња од 18.05.2018
 22. Вујовић Југослав и синови доо од 30.03.2018.
 23. Вујовић Југослав И синови доо од 16.03.2018
 24. Екстра ауто транспорт доо од 21.02.2018.
 25. Eco маркет доо од 14.02.2018.
 26. Екстра ауто транспорт доо од 02.02.2018
 27. Вујовић Југослав и синови доо од 02.02.2018
 28. Вујовић Југослав и синови доо од 24.01.2018
 29. Comfort style doo od 16.12.2017

 

Закључци у поступку издавања употребних дозвола за 2017. годину

 1. Виславски Вањо и Наташа од 22.12.2017
 2. Зракић Милош од 12.12.2017.
 3. Општина Кула од 09.11.2017.
 4. Плавшић Зоран и Снежана од 27.10.2017
 5. Al Rawafed Србија д.о.о. од 12.10.2017.
 6. Јуарбис доо од 09.10.2017
 7. Тинтор Милан и Милица од 05.09.2017
 8. Vujić Milivoje od 13.07.2017.
 9. Телеком Србија АД од 20.06.2017.
 10. Грчић Љубица, Грчић Зоран и Грчић Радомир од 07.06.2017. године
 11. Новаковић Максим од 17.05.2017.
 12. Прокић Живомир и Драгица од 11.05.2017
 13. Виола Јован од 21.04.2017.
 14. Ћуни Маљуш и Олена од 06.04.2017
 15. Селић Радомир и Милијана
 16. Грчић Љубица и др. од 28.03.2017
 17. Еделински доо од 27.03.2017
 18. Ћуни Маљуш и Олена од 20.03.2017
 19. Агрохома доо од 02.02.2017
 20. Живковић Игор од 19.01.2017

Закључци у поступку издавања употребних дозвола за 2016. годину

 1. Живковић Игор од 28.12.2016
 2. Телеком Србија АД од 28.12.2016
 3. Русковски Дамир И Валентина од 15.12.2016
 4. Patent IEC од 14.12.2016
 5. Јоксовић Марија од 30.11.2016
 6. Јоксовић Марија од 22.11.2016
 7. Јоксовић Марија од 24.10.2016
 8. Ивановић Драгољуб И Милија од 27.09.2016
 9. Ивановић Драгољуб и Милија od 08.09.2016.
 10. Ковач Јанко и Мара од 30.08.2016
 11. Ивановић Драгољуб и Милија од 05.08.2016.
 12. Калић Јован од 19.07.2016.
 13. Капичић Јолан од 12.07.2016.