Закључци 2023. година

 1. Жито-трезор од 15.12.2023.
 2. Сабадош Андреј од 05.12.2023.
 3. Јокић Алекса од 15.11.2023.
 4. Dot Centar 3BD од 27.10.2023.
 5. Матошевић Дејан од 25.10.2023.
 6. Новковић Ирина од 24.10.2023.
 7. Сигма од 02.10.2023
 8. СИМТИМ од 13.09.2023
 9. Анимал Комерц од 04.08.2023
 10. Жито-трезор од 26.06.2023
 11. Stork Drinks Company од 21.06.2023
 12. Бајчетић Ненад од 15.05.2023
 13. Кираљ Валерија од 05.06.2023
 14. Арваји Александар од 24.05.2023
 15. Жито-трезор од 12.05.2023.
 16. Основна и средња школа са домом ученика “Петро Кузмјак“ од 10.05.2023.
 17. Ђуричић Југослав од 19.04.2023.
 18. Crvenka Project од 04.04.2023.
 19. Општина Кула од 29,03.2023.
 20. Сигма доо од 29.03.2023.
 21. Грозданић Весна од 09.01.2023.

Закључци 2022. година

 1. Cole Export од 06.12.2022.
 2. Филиповић Мићо од 09.11.2022.
 3. Ходолик Арпад од 08.11.2022.
 4. Жито трезор од 02.11.2022.
 5. Општина Кула од 01.11.2022.
 6. Ивеља Зорица Шаровић Божица и Реновчевић Драгица од 11.10.2022.
 7. Победа плус млин од 04.10.2022.
 8. Виславски Игор од 03.10.2022.
 9. Ново Плус доо Црвенка од 16.08.2022.
 10. Електродистрибуција Србије од 12.08.2022.
 11. Црвенка фабрика шећера од 08.08.2022.
 12. Пандуров Милица од 27.07.2022.
 13. Српска православна црква епархија Бачка од 25.07.2022.
 14. Симуновић Душан од 09.06.2022.
 15. Општина Кула од 02.06.2022.
 16. SIMTIM од 30.05.2022.
 17. Симуновић Душан од 30.05.2022.
 18. Миросављев Добрила од 23.05.2022.
 19. Телеком Србија АД од 20.05.2022.
 20. Општина Кула од 05.05.2022.
 21. SIMTIM од 04.05.2022.
 22. Црвенка фабрика шећера од 28.04.2022.
 23. Едуфарм доо од 28.04.2022
 24. Општина Кула од 15.04.2022.
 25. Општина Кула од 13.04.2022.
 26. Савић Радомир од 18.03.2022.
 27. Анимал Комерц д о о од 17.03.2022.
 28. Победа плус млин од 09.03.2022.
 29. Општина Кула од 04.03.2022.
 30. Ново плус од 04.03.2022.
 31. Д-Л Аграр д о о од 04.03.2022.
 32. Вујков Драган од 03.03.2022.
 33. Савић Радомир од 09.02
 34. Национална служба за запошљавање од 03.02
 35. Ново плус од 28.01.2022
 36. Општина Кула од 26.01.2022
 37. Општина Кула од 25.01.2022
 38. Општина Кула од 25.01.2022
 39. Пелапо плус од 24.01.2022
 40. Amnimal Commerce од 18.01.2022
 41. Национални савет русинске националне мањине од 13.01.2022

Закључци 2021. година

 1. Електродистрибуције Србије од 28.12.2021.
 2. Општина Кула од 23.12.2021.
 3. Општина Кула од 15.12.2021.
 4. Animal Comerce доо од 15.12.2021.
 5. А1 Србија доо од 13.12.2021.
 6. Марковић Илија од 06.12.2021.
 7. Економско трговинска школа од 29.11.2021
 8. Баран Јанко од 26.11.2021
 9. Општина Кула од 23.11.2021
 10. Ергарац Перо од 23.11.2021
 11. Општина Кула од 19.11.2021
 12. А1 Србија доо од 15.11.2021
 13. Едуфарм од 04.11.2021
 14. Шпоња Јулијана од 28.10.2021
 15. Д-Л Аграр од 27.10.2021
 16. Стојановић Стојан од 26.10.2021
 17. Егић Милан од 21.10.2021.
 18. А1 Србија доо од 20.10.2021.
 19. Јелић Љубиша од 14.10.2021.
 20. Extra Auto од 05.10.2021.
 21. Пешко Сава од 30.09.2021.
 22. Animal Commerce од 29.09.2021.
 23. Национални савез русинске националне мањине од 28.09.2021.
 24. Пелапо Плус од 20.09.2021.
 25. Ветропарк Липар од 15.09.2021.
 26. Шпоња Јулијана од 14.09.2021.
 27. Пелапо Плус од 20.09.2021.
 28. Ветропарк Липар од 16.09.2021.
 29. Шпоња Јулијана од 14.09.2021.
 30. Инса оил од 10.09.2021.
 31. Бако Ева од 11.09.2021.
 32. Extra Auto doo од 26.08.2021.
 33. Национална служба за запошљавање од 24.08.2021.
 34. Comfort Style d.o.o. од 18.08.2021.
 35. Општина Кула од 17.08.2021.
 36. YUYIN TRADE од 09.08.2021.
 37. Mergim Brahaj PR од 09.08.2021
 38. Севеплант доо од 17.06.2021
 39. Санковић Дејан од 18.05.2021.
 40. Пејин Миодраг и Драгана од 12.05.2021.
 41. МНРО Плава птица од 12.05.2021.
 42. Мали аграр доо од 11.05.2021.
 43. Станковић Дејан од 07.05.2021
 44. Телеком Србија од 29.04.2021
 45. Рац Елемир од 28.04.2021.
 46. Мањо доо од 28.04.2021.
 47. Yuyin trade Doo од 21.04.2021.
 48. Вукобрат Ана од 16.04.2021.
 49. Раичевић Чедомир од 12.04.2021.
 50. Општина Кула од 09.04.2021.
 51. Општина Кула од 06.04.2021.
 52. ФШ Црвенка од 10.03.2021.
 53. РЕН доо од 04.03.2021
 54. Телеком Србија од 26.02.2021.
 55. Међедовић Љиљана од 03.02.2021.
 56. Арваји Александар и Светлана од 26.01.2021.
 57. МНРО Плава птица од 25.01.2021.
 58. АЦ Токић од 25.01.2021.
 59. Општина Кула од 15.01.2021.
 60. Општина Кула од 15.01.2021.
 61. Општина Кула од 14.01.2021.
 62. Општина Кула од 14.01.2021.
 63. Суботић Немања од 04.01.2021.
 64. Мандић Марија од 04.01.2021.

Закључци 2020. година

 1. Comfort Style од 30.12.2020.
 2. Бугарски Сања од 15.12.2020.
 3. Шипош Роберт од 24.11.2020.
 4. Комазец Љиљана од 19.11.2020.
 5. Суботић Немања и Драгана од 06.11.2020.
 6.  Јоксимовић Радојица од 16.10.2020.
 7. Општина Кула од 02.10.2020.
 8. Општина Кула од 02.10.2020.
 9. Општина Кула од 02.10.2020.
 10. Бођанец Михајло од 18.09.2020.
 11. Општина Кула од 18.09.2020.
 12. Керекеш Стевица од 01.09.2020.
 13. Вуковић Предраг од 26.08.2020.
 14. Раичевић Чедомир од 17.08.2020.
 15. Трбовић Предраг од 13.08.2020.
 16. Extra auto Transport од 13.08.2020.
 17. Extra auto transport од 13.07.2020.
 18. Арваји Александар од 10.07.2020.
 19. Раичевић Чедомир од 06.07.2020.
 20. Молиментум доо од 03.07.2020.
 21. Тиркајла Михајло од 01.07.2020.
 22. СТШ Михајло Пупин од 29.06.2020.
 23. Шабалија Драган од 18.06.2020.
 24. Ковачевић Зоран од 15.06.2020.
 25. Бојанић Мирјана од 16.06.2020.
 26. ФШ Црвенка од 03.06.2020.
 27. ЕПС дистрибуција од 07.05.2020.
 28. Тиркајла Михајло од 20.05.2020.
 29. Molimentum doo Кулa од 11.05.2020.
 30. Мандић Никола од 22.04.2020.
 31. „Агро МВ“ из Сивца од 25.03.2020.
 32. Стојков Миле од 19.03.2020.
 33. Општина Кула од 03.02.2020.
 34. Јафа фабрика бисквита Црвенка од 13.01.2020.

Закључци 2019. година

 1. Општина Кула од 17.12.2019.
 2. ОШ „20. Октобар“ Сивац од 24.07.2019.
 3. Animal commerc од 28.06.2019.
 4. Перишић Љубо од 26.06.2019.
 5. „Телеком Србија“ а.д. Београд од 05.06.2019.
 6. Дрпић Милинко од 14. 05. 2019.
 7. Спирала инвест доо од 18.04.2019.
 8. Николић Драган од 18.04.2019.
 9. Дадић Даница од 10.04.2019.
 10. Огњановић Нада од 04.04.2019.
 11. ЗЗ Сивац од 03.04.2019.
 12. Николић Драган од 01.04.2019.
 13. Трбовић Предраг од 29.03.2019.
 14. Медић Слободанка од 26.03.2019.
 15. Небојша Којашевић ПР од 12.03.2019
 16. Распоповић Миодраг од 04.02.2019.

Закључци 2018. година

 1. Економско трговинска школа од 21.12.2018.
 2. Небојша Којашевић ПР од 24.12.2018.
 3. ЗЗ Агро МВ из Сивца од 04.12.2018.
 4. Поповић Ристо од 04.12.2018.
 5. Поповић Ристо од 28.11.2018.
 6. Вуковић Милован од 27.11.2018.
 7. Шукара Драган од 27.11.2018.
 8. Маљковић Радмила од 26.11.2018
 9. Kimby-co од 23.11.2018
 10. АТИ Терминг доо од 15.11.2018
 11. МНРО Плава птица од 01.11.2018.
 12. Делић Феђа од 25.10.2018.
 13. Делић Феђа од 08.10.2018.
 14. Al Rawafed Србија доо од 17.09.2018
 15. Општина Кула од 06.09.2018.
 16. Зељковић Бранислав од 03 .09.2018
 17. Лековић Предраг од 31 .08.2018
 18. Пролић Војин од 03 .09.2018
 19. Јокић Госпа од 03 .09.2018
 20. Јокић Војислав од 30 .08.2018
 21. ЈП Србијагас од 30 .08.2018
 22. Јовановић Милијана од 30 .08.2018
 23. Играчки Здравко од 27 .08.2018
 24. ЈП „Србијагас“ од 30. 08. 2018.
 25. Јовановић Милијана од 30. 08. 2018.
 26. Јокић Војислав од 30.08.2018
 27. Вујовић Радовић Наташа од 28 .08.2018
 28. Кончар Даница од 22 .08.2018
 29. Москаљук Иван од 23 .08.2018
 30. Дилбер Драгољуб од 09 .08.2018
 31. Карапетровић Миле од 09 .08.2018
 32. Јовановић Станко од 09 .08.2018
 33. Ивић Светозар од 09 .08.2018
 34. Telekom Srbija a.d od 02.07.2018.
 35. Žekić Zorka od 02.07.2018.
 36. Ramač Sabrina od 02.07.2018.
 37. Кнежевић Радинка од 27 .06.2018
 38. Косовић Милан од 21.06.2018.
 39. Жекић Зорка од 24.05.2018
 40. Ramač Sabrina od 22.05.2018
 41. Дивић Славен од 22.05.2018
 42. Bogić Margita od 22.05.2018
 43. Српска правослана црквена општина црвеначка од 22.05.2018
 44. ЈВП Воде Војводине од 17.05.2018
 45. Екстра ауто транспорт д.о.о. од 08.05.2018.
 46. Пеле Младен од 26.04.2018.
 47. ДИВ Наталија Видекањић ПР од 18.04.2018.
 48. ЕПС дистрибуција доо од 14 .03.2018.
 49. ЕПС дистрибуција доо од 14 .03.2018.
 50. Сат тракт доо од 22 .01.2018.
 51. Гас поинт доо од 18.01.2018.

 

Закључци 2017. година

 1. Стојаков Милан од 18.12.2017.
 2. Општина Кула од 27.10.2017.
 3. Вујовић Југослав и синови доо од 26.10.2017.
 4. ЗР ДИВ Наталија Видекањић ПР од 06 .09.2017.
 5. Ковачевић Синиша од 30. 08. 2017.
 6. Фиорано доо од 30 .08.2017.
 7. Прекајац Тихомир од 09.08.2017.
 8. Чупић Јованка од 02 .08.2017.
 9. ‘’Пер-Агро’’ д.о.о. Црвенка број: 05-353-83/2017 од 08.06.2017.
 10. Ал Раwафед д.о.о. Београд од 05.06.2017. године
 11. ЕПС Дистрибуција д.о.о. Београд Огранак Електродистрибуција Сомбор од 31.05.2017.
 12. Шибалија Драган од 05.05.2017.
 13. Црвенка ФШ АД од 04.05.2017.
 14. татић Предраг од 26.04.2017.
 15. Весна Вучуревић од 24.04.2017.
 16. Grantex group од 24 .04.2017.
 17. Тепавац Драгица од 04.04.2017.
 18.  Д-Л Аграр доо од 16.03.2017.
 19. Јуарбис доо од 10.03.2017.
 20. Пастернак Јанко од 06.03.2017.
 21. Општина Кула од 17.02.2017.
 22. Јуарбис доо Руски Крстур од 14 .02.2017.
 23. Ковачевић Никола од 24.01.2017.
 24. Нешовић Ратко од 05 .01.2017.

Закључци 2016. година

 1. Јуарбис од 26 .12.2016.
 2. Нешовић Ратко од 12 .12.2016.
 3. Ковачевић Никола од 12.12.2016.
 4. Санковић Дејан од 28.10.2016.
 5. Екстра ауто транспорт доо од 12.09.2016.
 6. Екстра ауто транспорт доо од 17 .08.2016.
 7. Општина Кула од 18.08.2016.
 8. Благојевић Зоран 02.08.2016.год
 9. Јаффа доо 02.08.2016. год
 10. Иванишевић Милан 02.08.2016. год
 11. Буквић Бојана Кула од 19. 07.2016. год
 12. Ал Раwафед Србија ДОО од 19 .07.2016. год
 13. Delphi Packard D.O.O. Нови Сад од 18 .07.2016. год
 14. Јаффа доо Црвенка 13 .07.2016. год
 15. Општина Кула д.о.о. 05.07.2016. год
 16. Ал Равафед Србија 01.07.2016. год
 17. Димитријевић Марјан д.о.о. 20.06.2016. год
 18. Вујовић Југослав и синови 27.06.2016. год.
 19. Бођанец Игор 22.06.2016. год